Sâmbătă a fost mare bal la Apahida, cu Antonia cap de afiş

Un mare bal la Apahida a fost anunţat de ceva vreme. Prin urmare, sâmbătă, 20 august, localnicii s-au prezentat cu mic cu mare la evenimentul dedicat sărbătoririi zilelor comunei.

Distracţiile oferite de organizatori în zona de spectacol au acoperit toate categoriile de vârstă. Cei mici s-au putut amuza pe toboganele gonflabile imense şi pe alte dispozitive pentru distracţie. Cei mari au avut la dispoziţie bere şi mici din belşug, până la o oră târzie în noapte.

topogan gonflabil
tir
baloane
sarituri cu corzi
topogan 2
scena
negustori
topogan
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Spectacolul din acest an a debutat cu artişti aflaţi la început de drum; copii şi adolecenţi au cântat sau au dansat în prima parte a zilei.

Unik Dance Apahida 1
Unik Dance Apahida 2
Antoniu Mânecan 1
Antoniu Mânecan 2
Cecilia Şerban 2
Cecilia Şerban 1
Gherman Alexandra 1
Gherman Alexandra 2
Sorin DMC 1
Sorin DMC 2
Diana Nap 1
Diana Nap 2
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

A doua parte a zilei a venit cu artişti consacraţi. Cea care a început spectacolul serii a fost Alexandra Ungureanu, alături de trupa Crush. Ei au avut un număr antrenant, care a pus lumea în mişcare. Stilul lor de muzică, pop-house-dance invită la distracţie. La final, foarte amabilă, artista s-a oprit pentru a-şi face poze cu cei din public.

Selena i-a urmat pe scenă; locuitorii din Apahida prezenţi la spectacol au fost receptivi la muzica artistei. Atmosfera a continuat să se încălzească, şi la sosirea următorului invitat, starea de spirit a publicului era la cote înalte.

Următorul pe lista artiştilor invitaţi a fost Mike Diamondz. Deşi a cântat singur, fără dansatori, a reuşit să umple tot spaţiul scenei. Energia debordantă a lui Mike Diamondz s-a transmis şi publicului, cu care de altfel a interacţionat în repetate rânduri. Nu a uitat să transmită apahidenilor urări de la mulţi ani şi la final a ieşit în public să-şi facă poze cu fanii.

Cea mai aşteptată şi mai dorită artistă a serii a fost Antonia. După ce a fost prezentată, tinerii au început să-i scandeze numele. Atmosfera creată de public a fost una deosebită. Se simţea în aer iubirea şi aprecierea pe care cei de o vârstă mai fragedă o au pentru Antonia. În public, este vizibil că multe adolescente îi cunosc mişcările de dans şi încearcă să o imite.

Alexandra Ungureanu 1
Alexandra Ungureanu 5
Alexandra Ungureanu 6
Alexandra Ungureanu 4
public a
Serena 1
Serena 3
Serena 2
Serena 4
Mike Diamondz 4
Mike Diamondz 3
Mike Diamondz 8
Mike Diamondz 9
Antonia 1
Antonia 2
Antonia 4
Antonia 5
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Prima seară a Zilelor comunei Apahida s-a încheiat cu discotecă sub cerul înstelat, într-o plăcută noapte de august.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of