Sâmbătă a fost mare bal la Apahida, cu Antonia cap de afiş

Un mare bal la Apahida a fost anunţat de ceva vreme. Prin urmare, sâmbătă, 20 august, localnicii s-au prezentat cu mic cu mare la evenimentul dedicat sărbătoririi zilelor comunei.

Distracţiile oferite de organizatori în zona de spectacol au acoperit toate categoriile de vârstă. Cei mici s-au putut amuza pe toboganele gonflabile imense şi pe alte dispozitive pentru distracţie. Cei mari au avut la dispoziţie bere şi mici din belşug, până la o oră târzie în noapte.

topogan gonflabil
tir
baloane
sarituri cu corzi
topogan 2
scena
negustori
topogan

Spectacolul din acest an a debutat cu artişti aflaţi la început de drum; copii şi adolecenţi au cântat sau au dansat în prima parte a zilei.

Unik Dance Apahida 1
Unik Dance Apahida 2
Antoniu Mânecan 1
Antoniu Mânecan 2
Cecilia Şerban 2
Cecilia Şerban 1
Gherman Alexandra 1
Gherman Alexandra 2
Sorin DMC 1
Sorin DMC 2
Diana Nap 1
Diana Nap 2

A doua parte a zilei a venit cu artişti consacraţi. Cea care a început spectacolul serii a fost Alexandra Ungureanu, alături de trupa Crush. Ei au avut un număr antrenant, care a pus lumea în mişcare. Stilul lor de muzică, pop-house-dance invită la distracţie. La final, foarte amabilă, artista s-a oprit pentru a-şi face poze cu cei din public.

Selena i-a urmat pe scenă; locuitorii din Apahida prezenţi la spectacol au fost receptivi la muzica artistei. Atmosfera a continuat să se încălzească, şi la sosirea următorului invitat, starea de spirit a publicului era la cote înalte.

Următorul pe lista artiştilor invitaţi a fost Mike Diamondz. Deşi a cântat singur, fără dansatori, a reuşit să umple tot spaţiul scenei. Energia debordantă a lui Mike Diamondz s-a transmis şi publicului, cu care de altfel a interacţionat în repetate rânduri. Nu a uitat să transmită apahidenilor urări de la mulţi ani şi la final a ieşit în public să-şi facă poze cu fanii.

Cea mai aşteptată şi mai dorită artistă a serii a fost Antonia. După ce a fost prezentată, tinerii au început să-i scandeze numele. Atmosfera creată de public a fost una deosebită. Se simţea în aer iubirea şi aprecierea pe care cei de o vârstă mai fragedă o au pentru Antonia. În public, este vizibil că multe adolescente îi cunosc mişcările de dans şi încearcă să o imite.

Alexandra Ungureanu 1
Alexandra Ungureanu 5
Alexandra Ungureanu 6
Alexandra Ungureanu 4
public a
Serena 1
Serena 3
Serena 2
Serena 4
Mike Diamondz 4
Mike Diamondz 3
Mike Diamondz 8
Mike Diamondz 9
Antonia 1
Antonia 2
Antonia 4
Antonia 5

Prima seară a Zilelor comunei Apahida s-a încheiat cu discotecă sub cerul înstelat, într-o plăcută noapte de august.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of