Zilele comunei Apahida s-au încheiat pe acorduri de muzică populară

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Duminică, la Zilele comunei Apahida, pe scenă au urcat un număr mare de interpreţi de muzică populară. Cap de afiş au fost Valeria şi Traian Ilea, cunoscuţi mai ales pentru piesa Puşca şi cureaua lată.

Dacă în prima zi publicul a fost format cu precădere din copii şi adolescenţi, azi a venit rândul seniorilor. Pe o căldură toridă, cetăţenii mai în vârstă s-au prezentat în curtea şcolii încă de la începutul spectacolului, pentru a-şi urmări live interpreţii favoriţi.

prezentatori
copii
artist 2
artist 1
dans
dans 2
dans 1
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Primarul comunei, Grigore Fati, alături de membri ai Consiliului Local şi de alţi invitaţi au urcat pe scenă pentru un scurt discurs. Cu această ocazie, au fost anunţate proiecte ce urmeză să fie realizate în comună. Consiliul Judeţean a contribuit la spectacolul de azi cu o parte din invitaţi şi a avut-o pe Ligia Pop ca reprezentantă la spectacol.

primar si consilieri 1
primar si consilieri
artist 5
artist 6
artist 3
tanti Marita
artist 4
artist 7
artist 8
public
public 1
public 2
public 3
formatie
public 4
public 5
public 6
artist 9
artist 10
artist 11
artist 12
dans 3
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

În buna tradiţie a Zilelor comunei Apahida, şi la ediţia cu numărul V angajaţii primăriei au pregătit gulaş din carne de oaie şi balmoş. Banii adunaţi din vânzarea produselor au fost donaţi unor familii cu probleme.

primar
artist 17
public 10
public 11
artist 16
artist 18
dans 4
public 12
artist 20
artist 21
artist 19
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Chiar dacă a fost cald şi spectacolul a ţinut până târziu, cetăţenii în vârstă au rezistat stoic până la final, când au urcat pe scenă favoriţii, Valeria şi Traian Ilea.

public 7
artist 13
artist 14
artist 15
public 8
public 9
artist 22
artist 23
artist 24
artist 25
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Zilele comunei sunt şi un prilej de reîntâlnire pentru mulţi consăteni, care se revăd doar cu această ocazie. Ediţia cu numărul V a adus în curtea şcolii din Apahida multă lume şi voie bună.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of