Evenimente

Evenimentul Bebeluşiada, alături de campania #10Secunde, debutează săptămâna viitoare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Prima ediţie a evenimentului Bebeluşiada va avea loc în perioada 16 – 18 septembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Scopul principal al acestui eveniment îl constituie crearea unei comunităţi care să reunească mămicile, tăticii şi nu în ultimul rând pe cei mici, alături de cele mai renumite branduri şi cei mai importanţi furnizori de servicii şi produse din diferite domenii.

O dată cu debutul evenimentului, organizatorii Bebeluşiada pun şi bazele unei campanii de responsabilizare socială, cu scopul de a informa părinţii şi viitori părinţi referitor la siguranţa copiilor în maşini şi folosirea corectă a scaunului auto.

„Campania #10Secunde reprezintă un mijloc de informare pentru toţi actualii şi viitorii părinţi referitor la modul corect de a-şi proteja piticii şi de a-i ajuta să crească şi să se bucure de o copilărie fericită. Conform studiului citat un procent de 51% din copiii observaţi, cu vârste între 0-3 ani, nu stau corect într-un sistem de siguranţă auto, ceea ce poate avea repercursiuni grave în cazul unui accident. Este foarte important ca toţi părinţii să conştientizeze pericolele la care îşi expun piticii atunci când nu folosesc corect scaunul auto şi să poată mereu să răspundă afirmativ la întrebarea campaniei: Piticul tău e în siguranță?” Mihaela Trombiţaş, PR Manager.

Intrarea la eveniment va fi gratuită pentru toţi cei care vor aduce cu ei o carte sau o jucărie cu scopul de a o dona. Toate obiectele donate vor merge către Clubul Mămicilor care le vor duce mai departe unor copii nevoiaşi, în cadrul unei acţiuni de mobilizare a părinţilor din Transilvania şi nu numai.

Campania #10secunde este o campanie iniţiată de Bebeluşiada împreună cu Smart Baby şi Despre Copii, cu sprijinul: Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Primăria Cluj-Napoca şi Clubul Mămicilor.

Cei care îşi doresc să afle mai multe detalii despre Bebeluşiada, o pot face accesând website-ul oficial al evenimentului: www.bebeluşiada.ro sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/be-belusiada/. Website-ul campaniei de responsabilizare socială: www.10secunde.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x