Thomas Anders, solistul Modern Talking este la Cluj şi a răspuns întrebărilor presei, inclusiv ce apreciază mai mult la o femeie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Thomas Anders and the Modern Talking band sunt la Cluj. Imediat după sosire, solistul a participat la o conferinţă de presă alături de Sánta Levente, directorul Backstage Production, compania care organizează concertul de la Cluj şi Dora Mircea-Radu, coordonatorul de comunicare al concertului.

conferintamoderntalking

Spectacolul din această seară este unul pregătit de muzician cu mult timp înainte. El ne-a declarat că îi ia aproximativ două luni să creeze un spectacol, să pună cap la cap toate detaliile care apoi vor fi transpuse într-un show pe gustul publicului. Acest aranjament este schimbat o dată la doi, trei ani, prin includerea unor noi piese şi înlăturarea altora. Oricum, cele mai cunoscute melodii peste tot în lume pe unde a concertat au fost „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri Cheri Lady” şi „Brother Louie”.

Pentru spectacolele pe care le organizează, solistul se documentează în legătură cu preferinţele muzicale ale fiecărei tări. Thomas Anders ne-a povestit că în urma unui concert în Spania, publicul s-a declarat dezamăgit de faptul că în timpul spectacolului nu a cântat şi piesa „Just we two (Mona Lisa)”, care fusese numărul unu în topuri.

Despre Cluj ştia câte ceva, informaţii obţinute de pe internet, dar a aflat mai multe în timpul conferinţei de presă, unde s-a arătat interesat şi zâmbind a cerut celor prezenţi detalii despre oraş.

La finalul conferinţei, având în vedere succesul pe care îl are la public şi efectul asupra doamnelor şi domnişoarelor care participă la concertele lui, l-am întrebat ce calităţi apreciază cel mai mult la o femeie: „Simţul umorului, inteligenţa, sex appeal-ul şi să facă de mâncare nu trebuie, pentru că eu sunt cel care găteşte.” ne-a declarat artistul.

La finalul întrevederii, având în vedere că după concert nu va da autografe şi nu va face poze, Thomas Anders a semnat pe o coală mare un autograf pentru clujeni: „For all my fans in Cluj, all the love” – „Pentru toţi fanii mei din Cluj, toată dragostea”.

autograf-cluj

Modern Talking a definit istoria muzicală de după 1980. Trupa a vândut peste 75 de milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane de exemplare în întreaga carieră şi a devenit o adevărată legendă.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80. […]