Clujenii vor putea face fitness la noul Bazin Olimpic Grigorescu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mâine, 3 octombrie 2016, se deschide Bazinul Olimpic Grigorescu. Acesta va funcţiona pe toată durata anului, după următorul program: de luni până vineri – 06:00 – 22:00, sâmbăta şi duminica – 08:00 – 18:00. Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenţii, pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi vor plăti 12 lei.

poza-1p

Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25 m) este acoperit cu un balon presostatic şi asigură o temperatură a apei de 26 – 28 grade Celsius, tratată automat graţie unui sistem de filtrare modern. Bazinul Olimpic Grigorescu este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness), anunţă Primăria Cluj-Napoca.

poza-3p

poza-4p

La Bazinul Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca şi RADP vor derula programe speciale de învăţare a înotului pentru elevii din clasele primare, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Pentru amenajarea Bazinului Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 3.305.000 lei. Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrana a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spaţii tehnice şi vestiare, a fost reparată şi refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cotă maximă de 1.50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalaţiile electrice şi de gaze aferente.

poza-p-ansamblu-afara

poza-p-adancime

poza-v1p

poza-v2p
Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

La Ştrandul Sun din Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca şi RADP vor realiza un Aqua Park modern. În prezent se lucrează la proiectul de deviere a magistralei electrice care afectează lucrările de construire a Aqua Parkului, urmând ca după finalizarea acestuia să se treacă la realizare proiectului propriu-zis.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x