De interesŞtiri

Lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene au fost finalizate pe anumite porţiuni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În săptămâna de lucru care s-a încheiat, lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene au continuat, iar pe anumite porţiuni lucrările de asfaltare s-au încheiat. Astfel, conform informaţiilor Consiliului Judeţean Cluj, în următoarele zone au avut loc lucrări la infrastructura rutieră:

– Pe drumul judeţean DJ 109A a fost finalizată asfaltarea unui nou sector de drum în lungime de aproximativ 1 kilometru, de la intersecţia cu drumul judeţean DJ 108B (Dealul Jurcii) către localitatea Jurca.
Lucrările de întreţinere şi reparaţii pe drumul judeţean DJ 109A continuă pe mai multe sectoare, îndeosebi pe tronsonul Panticeu – Recea Cristur – Căprioara – DJ 108B şi constau în burduşiri, plombări cu mixtură asfaltică şi plombări cu stropiri succesive cu emulsie.
„Necesitatea derulării acestor lucrări a fost determinată atât de faptul că în zonă nu s-au mai executat de multă vreme reparaţii cât şi, mai ales, de faptul că intervenţia pe acest drum va asigura o circulaţie mult mai fluidă şi rapidă între judeţele Cluj şi Sălaj” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.
Lucrările pe drumul judeţean 109A vizează un sector de drum cu o lungime de 21.3 kilometri, de la kilometrul 27+200 până la kilometrul 48+500.

– Pe drumul judeţean DJ 109E, pe raza comunei Vad, au fost finalizate lucrările de asfaltare a unui nou tronson în lungime de 1.5 kilometri.
După asfaltarea a două tronsoane de drum însumând 2.5 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 10+400, respectiv de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 12+900, a fost finalizată asfaltarea unui tronson de drum în lungime de 1.5 kilometri, de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 10+400. Practic, în momentul de faţă covorul de asfalt uneşte cele două tronsoane de drum anterior asfaltate, rezultând un sector de drum asfaltat în lungime totală de 4 kilometri, de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 12+900.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x