Evenimente

Show-ul dedicat muzicii anilor ’90, DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE, vine la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe 6 mai 2017, de la ora 20:30, Arenele Romane din capitală vor găzdui unul dintre cele mai populare evenimente dance din Europa, concept menit să reediteze atmosfera incendiară a party-urilor memorabile din acea perioadă de glorie. „90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, acelaşi party care adună, de la un an la altul, zeci de mii de spectatori din occident, ajunge şi la Bucureşti.

Show-ul este conceput pentru iubitorii de muzică dance din România de toate vârstele, dar mai cu seamă pentru cei care au crescut cu această muzică şi care pot să testeze cu acest prilej experienţa celui mai impresionant maraton retro. Va fi un test de rezistenţă cu 7 ore de megahit-uri, la startul căruia s-au aliniat cei mai reprezentativi artişti internaţionali care au definit muzica anilor 90: No Mercy, Turbo B (ex. Snap!), Haddaway, La Bouche şi 3 Sud Est. Ei sunt „concurenţii” care vor urca pe scena Arenelor Romane şi vor intra în cursa melodiilor No. 1, cu recitaluri live, care vor face publicul să cânte şi să danseze ca în vremea primelor discoteci şi a bairamurilor de la care se putea pleca doar în zori.


sursa video: youtube

Refrenele celebre care se vor auzi în seara spectacolului: The Power, Rythm is a Dancer, The Colour of Love interpretate de trupa Snap!, Where Do You Go, When I Die şi Please Don’t Go ale trupei No Mercy, sau Be My Lover, Sweet Dreams şi Where Do You Go precum şi What is Love, Rock my Heart, Life şi Fly Away, cântate de Haddaway, vor transforma zona liberă a locaţiei în ring de dans.

Cu volumul la maxim, adevărate explozii de lumini, lasere şi proiecţii video vor acoperi aria Arenelor Romane, iar invitaţii serii, DJ Kicken şi DJ Sandy din Amsterdam, vor creşte adrenalina cu cele mai bune remixuri, vor restiliza şi vor întreţine atmosfera celui mai cool party.

Show-ul 90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE, este un concept de succes unde amintirile încep să prindă curaj şi să revină în actualitate.

Pentru evenimentul organizat de Premium Booking, biletele au fost puse în vânzare la preţ promoţional, aflându-se în perioada de presale până la data de 20 februarie 2017. Acestea sunt disponibile la două categorii de preţ, după cum urmează:
– Golden Circle – 100 lei (preţ întreg, începând din 21 februarie – 160 lei);
– Acces General – 50 lei (preţ întreg, începând din 21 februarie – 80 lei).

Biletele pot fi procurate în format electronic de pe www.iabilet.ro, sau în formă fizică de la Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x