Evenimente

Martin Gore de la Depeche Mode îşi sărbătoreşte ziua de naştere peste două luni la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Concertul trupei Depeche Mode din 23 iulie 2017 va fi unul cu adevarat special, atât pentru publicul ardelean, cât şi pentru artişti. Show-ul nu marchează doar prima vizită a trupei în Cluj-Napoca, ci şi aniversarea lui Martin Gore. Se pare că fanii români nu vor sa rateze şansa de a-i ura artistului „La mulţi ani!” din primele rânduri, biletele din categoria Golden Circle fiind sold out la doar o lună de la punerea în vânzare.

Martin Gore a mărturisit într-un mesaj video dedicat fanilor din România că aşteaptă cu entuziasm show-ul pe care îl va susţine la Cluj, acesta fiind programat chiar de ziua lui.


sursa video: youtube

Artistul îşi va sărbători aşadar cea de-a 56-a aniversare în România, alături de colegi, de prieteni, dar mai ales alături de fani. Organizatorii promit că vor marca însemnătatea zilei inclusiv în backstage, însă detalii despre programul zilei respective nu vor fi făcute publice momentan. „Deşi este în turneu şi nu îşi permite să sărbătorească altfel decât prin muncă, îi vom pregăti câteva surprize lui Martin astfel încât să simtă că este cu adevărat ziua lui”, a declarat Laura Coroianu, director general Emagic.

După două evenimente de succes la Bucureşti, legendara trupă Depeche Mode susţine pe 23 iulie 2017 primul concert în Cluj-Napoca, ce face parte din noul turneu european. Global Spirit Tour a debutat în luna mai la Stockholm şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de ţări. Turneul promovează viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la începutul anului viitor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x