Evenimente

Evenimentul City Fashion Week revine în luna noiembrie la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cea de-a III-a ediţie a evenimentului fashion al anului la Cluj, City Fashion Week, se va desfăşura anul acesta în luna noiembrie.

„Marii designeri ai României îşi dau întâlnire în Cluj, la City Fashion Week 2017!

City Fashion Week reuneşte cei mai cunoscuţi designeri români, specialişti în hair-styling şi make-up, precum şi peste 100 de modele pregătite la standarde internaţionale de către agenţia Citymodels. City Fashion Week se bucură de o importantă expunere media atât în presa scrisă, cât şi online, radio şi TV.

City Fashion Week este singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internaţional al prezentărilor de modă din Milano, Paris, Londra şi New York. Singurul eveniment licenţiat care sprijină studenţii facultăţilor de modă şi design din România! Încurajăm tinerii designeri şi talente să păşească încrezători în industria modei.

În ediţiile anterioare au participat peste 100 de designeri care s-au bucurat de o promovare corespunzătoare şi contacte importante de care se bucură şi azi!

În ediţia a III-a, noiembrie 2017, îi avem alături de noi ca invitaţi de onoare pe designerii Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan, George Hojbotă, Anca Fărcaş şi mulţi alţii.”, a declarat Stefan Farrell, directorul City Fashion Week.

Evenimentul City Fashion Week i-a adus anul trecut la Cluj, în 28 şi 29 noiembrie, pe cei mai de seamă creatori de modă ai României şi s-a bucurat de prezenţa unor colecţii surpriză.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x