Curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri organizat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” organizează la American Corner în perioada 16 octombrie – 10 noiembrie 2017 un curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri „Provoacă viitorul: fii antreprenor! Challenge the Future: Be an Entrepreneur!”.

Cursul se va derula în cadrul a două serii de câte 20 de locuri fiecare şi urmăreşte dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale la tineri cu vârsta între 14 şi 20 de ani, cuprinşi sau nu într-o formă de învăţământ.

În cadrul instructajului ei vor fi familiarizaţi cu domeniul antreprenoriatului, al antreprenoriatului social şi al managementului de proiect, se va urmări dezvoltarea creativităţii şi a spiritului inovator, creşterea gradului de conştientizare a apartenenţei la o comunitate şi a gradului de implicare socială, cunoaşterea mijloacelor de îmbunătăţire a contactului cu comunitatea şi a comunicării sociale, identificarea problemelor comunităţii şi oferirea de soluţii pentru rezolvarea acestora.

Înscrierile se fac până în data de 11 octombrie 2017, prin completarea formularului următor: https://goo.gl/vLMm28. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0264-430323 (luni, marţi, miercuri şi vineri 08:00 – 16:00, joi 10:00 – 18:00) sau la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com.

Cursul este organizat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of