De interesEvenimente

A început numărătoarea inversă: „We Love Retro” revine sâmbătă la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash! se vor afla sâmbătă pentru prima dată la Cluj-Napoca, alături de trupele româneşti care s-au reunit în exclusivitate pentru „We Love Retro”, N&D şi Sweet Kiss.

Va fi prezent la Cluj şi cel mai cunoscut DJ al litoralului românesc şi al capitalei din anii ’80 – ’90: DJ tovarăşu’ Sorin Lupaşcu. Participanţii la „We Love Retro” sunt aşteptaţi la eveniment cu 2 scene, 60 de barmani profesionişti, 42 de locaţii pentru bar, un food-court special amenajat cu mâncare specifică anilor 90 şi multe alte surprize.

Organizatorii anunţă că au mai rămas doar 700 de bilete.

Mult aşteptatul festival „We Love Retro” va avea loc în această sâmbătă, începând cu orele 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Aflat la cea cea de-a patra ediţie, festivalul aduce pe scenă mai mulţi artişti ai anilor ’90, decât în ediţiile precedente, mai exact, 6 nume reprezentative acestei industrii muzicale: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premieră N&D şi Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment.

Mai mult decât atât, „We Love Retro” va pune un mai mare accent pe partea de producţie a evenimentului, pregătind 2 scene şi o scenografie mai complexă, care va teleporta invitaţii într-un show de excepţie. Pe scena secundară va întreţine atmosfera cel mai cunoscut DJ al litoralului şi al capitalei din anii ’80 – ’90: DJ tovarăşu’ Sorin Lupaşcu.

„Festivalul We Love Retro este un festival original, aflat în prezent la cea de a patra ediţie. Ne bucurăm că am devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alţi organizatori, însă invităm publicul clujean, şi nu numai, să experimenteze pe 18 noiembrie un spectacol, care îi va transpune cu adevărat în anii ’80 – ’90, nu doar prin muzică, ci şi prin atmosfera pregătită. Nu va fi un simplu concert, ci o experienţă cu-adevărat RETRO.” afirmă Iancu Şerbănescu, director festival „We Love Retro”.

Serviciile de catering şi bar vor fi asigurate de organizator şi nu de către administratorul locaţiei. Astfel, se vor pregăti 42 de locaţii pentru bar, gestionate de 60 barmani profesionişti, un loc special pentru zona de food-court cu mâncare specifică anilor ’90, iar plata se va face prin „token-uri” (jetoane), nu prin plată cash. Acest lucru va permite ca servirea să se facă în modul cel mai rapid, evitând cozile infernale. Participanţii vor avea posibilitatea de a cumpăra astfel de „token-uri” din locaţiile special amenajate. În ceea ce priveşte atmosfera, organizatorii vor readuce în faţa publicului televizoare şi radiocasetofoane specifice anilor ’90, adică un adevărat muzeu media al anilor ’90. Se vor pregăti şi spaţii de gaming pe renumitele console Nintendo şi SEGA, pentru ca participanţii să poată retrăi amintirile copilăriei. De asemenea, organizatorii încurajează participanţii să nu asiste pasiv la muzica pregătită, ci să devină chiar ei mega-staruri ai anilor ’80 – ’90, prin concursurile organizate la zona de KARAOKE (scena secundară).

Intrarea în sală se va face de la ora 19:00, accesul fiind prin 2 intrări (ambele în faţa Sălii Polivalente), o intrare pentru Dancing Area şi cealaltă pentru biletele cu loc. Datorită numărului foarte mare de bilete vândute la zona Dancing Area, normele ISU nu permit ca cei cu loc să coboare pe zona de dans (pentru a evita supra-aglomerări). Este interzis fumatul în sală, drept urmare vor fi amenajate 2 zone pentru fumători.

Organizatorii anunţă că au mai rămas doar 700 de bilete. De la an la an cererea a fost tot mai mare. Costurile biletelor sunt: Diamond Seat şi Golden Circle – 160 de lei, Standard Seat – 120 de lei, Standard Dance şi Basic Seat – 100 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la: Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Agenţia Teatrală Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ţa Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event lângă Info Point), Platinia Mall (salonul Gett’s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi online: biletmaster.ro şi eventim.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x