Lifestyle

Cele mai populare rezoluţii de Anul Nou

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Prima zi a anului reprezintă pentru mulţi începutul aplicării noilor rezoluţii, debutul unui nou stil de viaţă, mai bun, potrivit pentru a face mai mulţi bani, pentru a găsi iubirea sau pentru a scăpa de vicii.

De-a lungul timpului, printre cele mai populare rezoluţii s-au numărat:

1. Renunţarea la fumat.

Pentru fumătorii care vor să renunţe la acest viciu, fiecare din propriile motive, acest lucru se dovedeşte de multe ori foarte greu. Majoritatea celor care decid să se lase de fumat nu reuşesc din prima sau se reapucă din nou la scurt timp. Pentru fumătorii care vor să se lase, renunţarea la ţigări se numără la fiecare început de an sau la evenimente majore în capul listei.

2. Mai mult timp petrecut cu familia şi cu prietenii în noul an.

Trăind într-o lume din ce în ce mai agitată, cu sarcini tot mai numeroase de îndeplinit la serviciu, timpul liber şi familia ajung să devină un lux. Astfel, apropiaţii şi relaţiile de prietenie ajung să se piardă. Pentru majoritatea, perioada sărbătorilor şi momentele de repaus ajung să fie un moment propice pentru reconectarea cu oamenii dragi.

3. Kilograme mai puţine, eventual prin urmarea unei diete care să ajute la pierderea în greutate.

Dacă pentru femei greutatea este un subiect constant, acesta devine rezoluţie de nou an şi pentru bărbaţii care doresc să slăbească. Cei care se apucă de ţinut diete, de cele mai multe ori renunţă după primele săptămâni. De multe ori, este nevoie de mai multe încercări, până la descoperirea dietei potrivite şi la obţinerea rezultatului dorit.

4. Învaţarea unui lucru nou.

Fie că este vorba de mers cu bicicleta, patinaj, o limbă străină sau un limbaj programare, învăţarea unui lucru nou în anul care vine este una dintre cele mai populare rezoluţii. În viaţa petrecută pe fugă a celor care muncesc, timpul pentru dezvoltare personală şi noi experienţe este extrem de limitat. Tocmai de aceea, 1 ianuarie este momentul potrivit pentru a lua decizia de a învăţa ceva nou în anul care începe.

5. Renunţarea la alcol.

Pentru majoritatea, alcolul consumat cu moderaţie nu aduce niciun deserviciu şi reprezintă un moment de relaxare. Pentru cei care devin dependenţi sau consumă mult prea des, renunţarea la licoarea lui Bachus reprezintă o importantă rezoluţie, care poate să ducă la o viaţă mai bună şi mai liniştită.

6. Mai multe călătorii şi descoperiri.

Viaţa petrecută muncind opt, nouă, zece ore pe zi, nu aduce nimic nou, decurge lin şi fără nimic care merită menţionat peste ani, în viziunea multor angajaţi. Tocmai de aceea, majoritatea celor care se lasă furaţi de îndatoririle zilnice, îşi propun ca în noul an să călătorească şi să descopere noi locaţii interesante.

7. Mai puţine datorii.

Datoriile la bănci şi alte persoane reprezintă un element de stres. Una dintre dorinţele cele mai puternice ale celor care sunt datori este să scape de această povară şi să pornească de la 0 în noul an.

8. Practicarea unui sport.

Fie din lipsă de timp, fie din lipsă de chef, mulţi nu practică un sport în mod regulat. Una dintre cele mai populare rezoluţii, mai ales în ultimii ani, este practicarea în mod regulat a unui sport, care să ajute la obţinerea unei forme fizice de invidiat sau care măcar să aline durerile de spate ale celor sedentari.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x