De interesŞtiri

Prima zi de plată a taxelor şi impozitelor locale pe 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luni, 8 ianuarie 2018, este prima zi de plată a taxelor şi impozitelor locale pe anul în curs. Începând cu ora 08:00, plăţile vor putea fi făcute la sediul din Piaţa Unirii nr. 1 şi la toate primăriile de cartier, iar de la ora 08:30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni de pe strada Moţilor nr. 7.

Primăria Cluj-Napoca a anunţat că de la această dată se vor încasa toate tipurile de taxe şi impozite locale, precum şi abonamentele de parcare din municipiu. Cei care vor achita până în data de 2 aprilie 2018 taxele şi impozitele locale pe anul 2018 vor beneficia de toate facilităţile şi bonificaţiile.

De asemenea, există alternative de plată care nu necesită deplasarea fizică la un ghişeu al instituţiei. Astfel, taxele şi impozitele locale se pot achita:
● Direct la ghişeele instituţiei în numerar sau cu card bancar;
● Online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro;
● Online, pe site-ul www.ghiseul.ro;
● Online, cu ajutorul codului QR de pe înştiinţarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poştale);
● Virament bancar în conturile instituţiei deschise la trezorerie.

Informaţii privind plata taxelor şi impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteţi găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Taxe şi Impozite.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x