CONCURS clujescu.ro. Nu rataţi şansa de a câştiga bilete la concertul cu Silvia Funes – „Cancion a la Vida”

clujescu.ro vă oferă şansa de a câştiga invitaţii la concertul cu Silvia Funes – „Cancion a la Vida” care va avea loc joi, 15 februarie 2018, de la ora 20:00, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Producătorul evenimentului, Mario Dance Atelier, şi clujescu.ro, vă oferă patru locuri la spectacol – două invitaţii duble. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să răspundeţi corect (în secţiunea Comentarii şi păreri) la următoarea întrebare:

Care este numele solistei din spectacolul „Cancion a la Vida”?

Vor fi luate în considerare toate răspunsurile corecte trimise până în data de 7 februarie 2018, inclusiv. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în 8 februarie pe site, în urma tragerii la sorţi. Câştigătorii sunt rugaţi să revendice invitaţiile până vineri, 9 februarie, în caz contrar vom face o nouă extragere sâmbătă, 10 februarie 2018.

„Cancion a la vida” este propunerea muzicală a interpretei argentiniene Silvia Funes, un proiect în care se combină sunetul chitarelor, basul şi percuţia, pentru a mulţumi şi a onora cântecul, muzica şi poezia artiştilor. Un spectacol plin de emoţii care evocă vocea şi cariera cântăreţelor Cesaria Evora (Capo Verde), Mercedes Sosa (Argentina), Omara Portuondo (Cuba).

Cu: Silvia Funes – voce;
Raul Funes -chitară;
Daniel Muller – chitară;
Georg Tausch – percuţie;
Dragan Trajkovski – contrabas.

Spectacolul este o producţie Mario Dance Atelier.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

10 Comments on "CONCURS clujescu.ro. Nu rataţi şansa de a câştiga bilete la concertul cu Silvia Funes – „Cancion a la Vida”"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mihaela P
Guest

Silvia Funes

Nicoleta
Guest

Silvia Funes

Claire Marsali
Guest

Silvia Funes

Elena Pop
Guest

Silvia Funes

Mirela Pop
Guest

Silvia Funes

Anda Pop
Guest

Silvia Funes

Simona
Guest

Silvia Funes

Voichita
Guest

Silvia Funes

Bidianu Dan Valentin
Guest

Silvia Funes

Teta
Guest

Silvia Funes