Dispută în lumea modellingului clujean: Ştefan Farrell contestă numele ales de Matei Miko pentru un nou festival de modă

Dispută la Cluj în lumea modellingului, pe tema numelui de festival pe care omul de afaceri Matei Miko l-a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). Organizatorul City Fashion Week, Ştefan Farrell, a anunţat pe pagina personală de facebook că a depus oficial opoziţie la OSIM împotriva Mărcii Transilvania Fashion Week.

Mai jos poate fi citit mesajul integral pe care Ştefan Farrell l-a făcut public pe pagina personală de facebook.

„Astăzi (n.r. 9 martie 2018) am depus şi eu oficial opoziţie la OSIM împotriva Mărcii Transilvania Fashion Week şi a cererii depuse de domnul dr. Matei Miko.
Motivul opoziţiei este faptul că un eveniment cu denumirea cerută de dânsul poate crea confuzii grave legate de evenimentul organizat de mine de 5 ani deja la Cluj, sub denumirea City Fashion Week!
Marca sus menţionată a acestui domn este similară/identică cu a mea. Mai mult decât atât, domnul Miko Matei a avut destul timp la dispoziţie în toţi acesti ani pentru a-şi crea singur un eveniment prestigios, fără să mă copieze! O marcă cu o denumire cerută de dumnealui ar presupune poziţionarea acesteia peste toate evenimentele de fashion din Transilvania ca fiind de drept, al dânsului, cel mai important.
Cu această ocazie îi aduc la cunoştinţă că a fost prezent în culise la evenimentele mele dând o mână de ajutor Romaniţei Iovan, fapt ce l-a inspirat emoţional, probabil, văzând de aproape succesul City Fashion Week, altfel nu-mi explic.
Cu ocazia zilei de naştere îi urez astăzi „La Mulţi Ani!”, dar nu ne deranja dacă ar fi cerut o marcă de aceeaşi clasă, dar cu o altă denumire, ca de ex : Inspiraţie Fashion Week… sau ceva de genul şi că Transilvania nu poate fi proprietatea intelectuală a cuiva în lumea asta!
Îi doresc în continuare multă sănătate, inspiraţie şi eleganţă!
Cu respect, Ştefan Farrell”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of