Evenimente

Richie Kotzen în concert la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Richie Kotzen va susţine în 3 iulie 2018 un concert la Bucureşti, alături de trupa sa. Cunoscutul chitarist va putea fi urmărit live pe scena din Hard Rock Caffe.

Chitarist, solist vocal şi compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a îmbinat cu jazz, blues şi elemente de pop sau punk, în funcţie de proiect.

Se poate spune despre acest muzician de nici 50 de ani că s-a născut cu chitara în mână. Printre numeroase albume solo, de o diversitate impresionantă, americanul şi-a lăsat amprenta şi asupra creaţiei unora dintre trupele cu care a colaborat mai degrabă pe fugă. Conflictul cu membrii Poison, trupă care l-a făcut, conform propriilor declaraţii, să „uite că este muzician”, nu schimbă cu nimic faptul că influenţa sa în calitate de compozitor este determinantă pe albumul „Native Tongue”.

Importantă este şi contribuţia sa în Mr. Big, unde a avut sarcina de a-l înlocui pe Paul Gilbert. Iar cel mai recent proiect, The Winery Dogs, alături de Mike Portnoy şi Billy Sheehan, şi-a demonstrat viabilitatea pe scena marilor festivaluri rock.

Lista partenerilor săi muzicali, care merge de la Gene Simmons la Guthrie Govan şi Glenn Hughes, este o mărturie în plus a capacităţii sale de a integra în propria interpretare cam tot ce a dat important acest gen muzical, de la începuturi până în prezent. Iar în concert, Richie Kotzen se dovedeşte făcut pentru scenă, un copil teribil rock and roll şi o desfătare pentru urechi şi suflete rebele.

La doar câteva zile de la anunţarea concertului cunoscutului chitarist Richie Kotzen la Bucureşti, o primă categorie de bilete au fost epuizate, şi anume cele VIP (cu loc la masă în faţa scenei).

În prezent, biletele sunt disponibile online pe www.AmBilet.ro la următoarele preţuri:
● Acces General (cu loc la masă) – 69 lei;
● Fără loc – 59 lei;
● La intrare, biletele vor putea fi găsite la preţul de 75 lei (în limita locurilor disponibile).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x