Lara Fabian, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca

Lara Fabian a concertat joi, 29 martie 2018, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Spectacolul de aseară, la care au participat aproximativ 5.000 de spectatori, face parte din turneul de promovare al noului album „Camouflage”.

Vocea puternică şi timbrul unic al artistei belgiene au fost apreciate de public şi aplaudate în repetate rânduri. Fanii Larei Fabian au făcut tot posibilul s-o facă să simtă apreciera lor şi prin fluierături şi urale, în urma interpretării unor piese în care talentul şi tehnica artistei au putut fi simţite la maxim.

Piesele de pe noul album „Camoulflage” au fost împletite cu unele mai vechi. Interpretarea melodiilor care au făcut-o celebră a fost plină de forţă şi de emoţie. Dacă „Je t’aime” şi „Je suis malade” au putut fi auzite în timpul concertului, „Adagio” a venit la bis. Acesta a fost de altfel şi punctul culminant al întregului spectacol. Vocea artistei atinge note şi tonalităţi impresionante, care provoacă emoţie şi reliefează talentul şi sensibilitatea ei.

Concertul a devenit pe parcurs tot mai ritmat. La final, după multă intensitate, atmosfera s-a mai destins şi Lara Fabian a arătat că ştie şi să provoace cheful de dans, nu doar trăirile interioare.

Pe lângă muzică de calitate, artista a şi vorbit, despre unele detalii ale pieselor sau despre ceea ce simte în legătură cu unele aspecte ale vieţii. „Perfecţiune – ce cuvânt teribil. Perfecţiunea pur şi simplu nu există. Am ajuns la concluzia că perfecţiunea este plictisitoare.” a comunicat publicului Lara Fabian, de pe scena Sălii Polivalente.

Chiar dacă pentru Lara Fabian perfecţiunea este plictisitoare, pentru cei prezenţi în sala de spectacol şi care au auzit vocea ei live, perfecţiunea există şi nu este deloc plictisitoare. Sunetul a fost fără cusur iar instrumentiştii care au acompaniat-o au fost la înălţime.

Lara a început „Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total, va susţine 40 de concerte, dintre care două în România, iar ultimul va fi la Paris (Zenith), în iunie.

Dacă ar fi să caracterizăm spectacolul într-un singur cuvânt, acesta ar fi: forţă, plină de emoţie.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alexandra Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Alexandra
Guest
Alexandra

Rusine organizatoriilor ca nu au lasat fanii sa-i ofere flori Larei Fabian

Alexandra
Guest
Alexandra

Rusine organizatoriilor ca nu au lasat fanii sa ofere flori Larei Fabian