Reglementări noi de circulaţie în Gheorgheni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Reglementări noi de circulaţie, în zona Gheorgheni, au fost instituite de Primăria Cluj-Napoca, în calitatea sa de administrator al drumului public, împreună cu Poliţia Rutieră.

Astfel, se interzic virajele la stânga în toate intersecţiile străzilor Alexandru Vaida Voevod şi Teodor Mihali cu străzile/ aleile adiacente. Autorităţile informează că au fost amplasate indicatoare rutiere corespunzătoare de interzicere a virajelor la stânga, respectiv obligatoriu la dreapta.

În zilele următoare, în funcţie de condiţiile meteo, se vor aplica şi marcajele rutiere longitudinale de separare a sensurilor de circulaţie, de tipul „linie dublă continuă”. Conducătorii auto pot să efectueze manevra de întoarcere utilizând cele două sensuri giratorii existente, de la intersecţiile str. Unirii – str. Alexandru Vaida Voievod, respectiv str. Alexandru Vaida Voievod – str. Slănic.

Această măsură are drept scop principal reducerea riscului producerii unor accidente de circulaţie în intersecţiile în cauză, precizeaza primăria.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x