Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor la Dezmir, în incita Pieţei Agro Transilvania

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În perioada 4 – 7 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 18:00, va funcţiona la Dezmir, în incinta pieţei agro–alimentare de gros a Clujului, un punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor.

Preţul estimativ al cărnii de miel comercializate este de 25 lei/kg/carcasă, informează Consiliul Judeţean Cluj. Transportul pe ruta Cluj–Napoca – Dezmir, până în incinta societăţii Agro Transilvania, este asigurat de autobuzele liniei 8L.

Pentru a deschide punctul de sacrificare a mieilor, Centrul Agro Transilvania a pus la dispoziţia Asociaţiei Crescătorilor de Animale Someşana un spaţiu în suprafaţă de 24 de mp. Spaţiul este situat în parcarea A a societăţii, dotat cu toate utilităţile necesare derulării procesului de sacrificare – vânzare a mieilor în condiţii optime şi avizat din punct de vedere legal pentru a desfăşura această activitate.

De asemenea, autorităţile precizează că pentru buna organizare şi desfăşurare a punctului de vânzare – sacrificare, acesta se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Punctul autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor este organizat de Consiliul Judeţean Cluj şi Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of