Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean 161A Apahida – Cojocna

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 161A Apahida – Cojocna au început în cursul săptămânii lucrări de întreţinere. Astfel, este vizat un sector de drum în lungime de peste 22 de kilometri, cuprins între poziţiile kilometrice 0+000 şi 22+610.

Lucrările constau în frezarea asfaltului, plombări cu asfalt şi burduşiri, dar şi aşternere de covor asfaltic pe un tronson în lungime de 3.6 kilometri, respectiv de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 3+600.

Consiliul Judeţean Cluj informează că în această fază se lucrează la remedierea burduşirilor şi se execută alte lucrări pregătitoare în vederea aşternerii covorului asfaltic.

„Scopul lucrărilor de întreţinere şi îmbunătăţire a infrastructurii acestui sector de drum judeţean este acela de a contribui la asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, precum şi la dezvoltarea economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Autorităţile au anunţat şi faptul că drumul judeţean 161A, respectiv sectorul de drum cuprins între kilometrul 22+610 şi kilometrul 29+800 (Iuriu de Câmpie), este inclus şi în programul de lucrări de modernizare şi reabilitare finanţat din creditul de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean, lucrările efective urmând sa demareze după parcurgerea tuturor etapelor legale.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x