Confruntare fotbalistică între Legendele Barcelonei şi Generaţia de Aur a României, pe Cluj Arena

În 16 iunie 2018 va avea loc pe Cluj Arena un meci de fotbal între Legendele Barcelonei şi Generaţia de Aur a României.

Legendele Barcelonei (Barça Legends) este modalitatea prin care F.C. Barcelona onorează jucătorii care au purtat tricourile echipei de-a lungul anilor şi, totodată, o modalitate în plus de a duce la nivel global renumele şi brandul Barça. Alături de aceşti jucători de excepţie vor intra în teren legendele României, componenţi ai echipei anilor ‘90 alături de care românii au trăit cele mai mari reuşite fotbalistice ale reprezentativei naţionale.

„Cluj Arena va fi, din nou, gazda unui eveniment cu adevărat memorabil. Clujenii şi nu numai vor avea astfel şansa de a îi vedea în acţiune pe unii dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai tuturor timpurilor dar şi de a retrăi bucurii şi momente greu de egalat”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean informează că partida demonstrativă de fotbal care se va disputa pe stadionul emblemă al Clujului este doar una dintre zecile de competiţii sportive ce vor avea loc în perioada 14 – 17 iunie în municipiul Cluj-Napoca şi care sunt reunite în cadrul Sports Festival. Aflat la prima ediţie, acest eveniment ce se va desfăşura, simultan, pe Cluj Arena, în Sala Polivalentă, la Bazinul Olimpic sau în Parcul Central, promite să aducă la Cluj cele mai îndrăgite sporturi şi legende sportive care, alături de sportivi amatori şi profesionişti, părinţi şi copii, adolescenţi şi seniori, vor avea posibilitatea de a practica împreună sportul lor preferat sau de a învăţa unul nou.

Conform organizatorilor, Sports Festival îşi propune o reinventare a „sportului”, printr-o accentuare a laturii de show şi educaţie a acestuia, astfel încât apetitul publicului pentru mişcare şi activitate fizică să crească în mod considerabil şi sustenabil.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of