Scorpions revin la Bucureşti în luna iunie, în cadrul Crazy World Tour

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Încă o dată, vântul schimbării se va auzi la Bucureşti, pe 12 iunie, la Romexpo, în cadrul unui concert de colecţie al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour.

Originară din Hanovra, trupa The Scorpions a luat naştere din iniţiativa chitaristului Rudolf Schenker şi s-a consacrat în anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca „No One Like You”, „Still Loving You” şi „Rock You Like A Hurricane”, afirmându-se totodată drept cel mai important grup heavy al Germaniei. Balada „The Wind Of Change”, simbol al schimbărilor politice puternice din Europa din 1989, a devenit rapid un succes pe plan mondial, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Pe scurt, aceştia sunt Scorpions – una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de carieră şi peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi şi care ilustrează aceleaşi idealuri.


sursa video: youtube

Fiecare mişcare de schimbare puternică a fost însoţită de-a lungul timpului de propriul său refren memorabil, care răsună atât de familiar atât în urechile celor care au trăit schimbarea, cât şi în ale celor care doar au auzit poveştile şi îi intuiesc impactul. Cea mai de succes baladă a Scorpions, Wind of Change, este considerată simbolul căderii Zidului Berlinului şi face valuri până în ziua de azi.

Scorpions revin la Bucureşti pentru mai multă magie şi inspiraţie, iar biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele vor costa 350 lei (Tribună), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) şi 150 lei (Gazon B).

Concertul de colecţie al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour, este adus în România de Events.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x