Violonistul David Garrett, aşteptat la începutul lunii iunie la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Violonistul David Garrett s-a văzut nevoit la începutul acestui an să ia o pauză de la activitatea concertistică, în urma unor probleme de sănătate. Începând cu prima parte a acestui an, „Violonistul Diavolului” a anulat o serie de concerte, invocând probleme de sănătate.

Artistul este aşteptat la începutul lunii iunie la Bucureşti, pentru a susţine două concerte, în 8 şi 9 iunie. Publicul din România l-a aşteptat de multă vreme pe violonist alături de trupa sa, dovadă stând şi faptul că biletele la prima şi singura reprezentaţie planificată iniţial au fost vândute cu mare rapiditate. Astfel, managementul artistului a anunţat că David Garrett va mai susţine un concert la Bucureşti, datorită interesului arătat de public.

Până în luna iunie însă, violonistul a anunţat anularea concertelor planificate în mai multe ţări, din cauza herniei de disc care l-a ţinut departe de scenă.

Astfel, pe pagina oficială de facebook, David Garrett a publicat un mesaj pentru fani.
„Dragi prieteni,
Mă simt puţin mai bine, dar din păcate procesul de vindecare ia mai mult timp decât mă aşteptam. Prognoza medicilor este în continuare foarte bună şi se aşteaptă la o refacere totală.
Cu toate acestea, în acest moment, este foarte important să am grijă de mine şi să-i dau corpului meu timpul necesar pentru a se regenera în totalitate.
Din păcate, asta înseamnă că trebuie să anulăm o serie de concerte.
Înţelegeţi, sunt sigur, şi aş vrea să vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele pline de înţelegere şi iubire.
Îmi daţi multă putere şi de-abia aştept să vă văd din nou în curând, la unul din concertele mele.
Toate cele bune
David.”

Mai jos redăm şi mesajul original postat pe pagina de socializare.
„Dear friends,
I’m feeling a little better, but unfortunately the healing process takes longer than expected. The prognoses of my doctors is still very positive and they expect a full recovery.
However, at the moment, it’s very important for me to look after myself and give my body the time needed to completely regenerate.
Unfortunately, that also means that we have to cancel more concerts.
I’m sure, you understand this and I would like to thank you very much for all your encouraging, loving messages.
You give me a lot of strength and I’m really looking forward to seeing you again soon at one of my concerts.
All the best
David”

Managementul artistului a publicat de asemenea informaţii în legătură cu spectacolele anulate.
„Dragi Fani,
din păcate David trebuie să anuleze mai multe concerte din cauza herniei de disc. Acestea sunt cele din Interlaken, Moscova, Viena şi Israel în aprilie/mai 2018. David regretă profund anulările, dar este mulţumit că o parte din concertele lui vor fi preluate de colegii Elli Choi, Emmanuel Tjeknavorian, Akiko Suwanai şi Michael Barenboim.”

Mai jos redăm şi mesajul original postat pe pagina de socializare.
„Dear Fans,
unfortunately David has to cancel further concerts because of his herniated disc. This includes the concerts in Interlaken, Moscow, Vienna and Israel in April/May 2018.
David deeply regrets the cancellations, but is pleased that some of his concerts will be taken over by his colleagues Elli Choi, Emmanuel Tjeknavorian, Akiko Suwanai and Michael Barenboim.”

În luna iunie 2018, David Garrett va cuceri audienţa din România cu show-ul crossover „Explosive Live”, cuprins în cadrul turneului său mondial.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x