Concertele violonistului David Garrett din cadrul turneului „Explosive Live”, programate pentru luna iunie, se amână

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În plină perioadă de recuperare, violonistul David Garrett a anunţat amânarea concertelor „Explosive Live” de la Sofia (6 iunie) şi de la Bucureşti (8 şi 9 iunie). Astfel, concertele artistului David Garrett de la Bucureşti au fost reprogramate pentru luna septembrie.

David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare după o operaţie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesară amânarea acestor trei concerte.

Artistul a transmis că regretă şi că este profund dezamăgit că nu va putea susţine concertele programate pentru luna iunie, deşi face efoturi pentru refacerea condiţiei fizice pentru reluarea turneului său spectaculos. Este în acelaşi timp profund recunoscător pentru suportul, loialitatea şi înţelegerea pe care fanii săi, din întreaga lume, i-au arătat-o în ultimele săptămâni.

„Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă aşteptam”, declară violonistul. „Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator şi se aşteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susţin spectacole. În momentul de faţă, cel mai important lucru este să am grijă de mine şi de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deşi mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea şi anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje şi urări de însănătoşire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumesc încă o dată pentru cuvintele de susţinere şi pline de afecţiune. Îmi daţi o putere extraordinară şi mă ajutaţi să trec prin aceste momente dificile. Aştept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunţate.”

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucureşti rămân valabile pentru noile date din luna septembrie.

În acelaşi timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of