Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean 103G (DN75)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 103G (DN75), lucrările de întreţinere au intrat într-o nouă fază, respectiv cea de aşternere de covor asfaltic.

Anunţul făcut de Consiliul Judeţean Cluj mai precizează faptul că, pe drumul judeţean DJ 103G Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, este vizat un sector de drum în lungime de 3.67 kilometri, cuprins între kilometrul 27+300 şi kilometrul 30+970.

În această etapă a lucrărilor a fost asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru. Având în vedere condiţiile meteorologice extrem de favorabile, lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut, fapt pentru care se preconizează o finalizare rapidă a acestora.

În prealabil, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare privind refacerea sistemului rutier în zonele afectate, respectiv spargerea dalelor de beton deteriorate, plombări cu beton asfaltic şi burduşiri.

Forul administrativ judeţean precizează că alături de turnarea de covor asfaltic, proiectul prevede inclusiv realizarea de acostamente, curăţarea şanţurilor, rigolelor şi podeţelor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x