Lucrări de întreţinere şi asfaltare finalizate, pe drumul judeţean ce duce la Aeroportul militar de la Luna

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 150A, pe sectorul cuprins între drumul naţional DN 15 şi Aeroportul militar din localitatea Luna, au fost finalizate lucrările de întreţinere şi asfaltare demarate în cursul acestei luni, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Lucrările au vizat un tronson de drum în lungime de 2.6 kilometri, între kilometrul 0+000 şi kilometrul 2+600.

Forul administrativ judeţean mai informează că, în prealabil aşternerii covorului asfaltic pe drumul judeţean ce duce la Aeroportul militar de la Luna, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic şi burduşiri. Pentru finalizarea completă a proiectului, în acest moment se execută lucrări de aducere la profil şi completare a acostamentelor, de curăţare a şanţurilor şi rigolelor şi de desfundare a podeţelor.

În ceea ce priveşte calitatea lucrărilor şi conformarea acestora la standardele în domeniu, la solicitarea Consiliului Judeţean Cluj, în calitate de beneficiar al investiţiei, un laborator specializat a extras de pe acest sector de drum carote pentru verificarea calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consisţentei acestuia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x