Cluj Arena va găzdui Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 iunie 2018, începând cu ora 19:00, pe Cluj Arena se vor desfăşura Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, competiţie în cadrul căreia vor concura unii dintre cei mai valoroşi atleţi români ai momentului, alături de performeri din străinătate, campioni olimpici, europeni şi recordmani mondiali.

Consiliul Judeţen Cluj a anunţat că în conformitate cu prevederile contractului încheiat între Cluj Arena şi Federaţia Română de Atletism, pe stadionul simbol al Clujului vor fi organizate, pentru a treia oară, Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, una dintre cele mai vechi şi mai apreciate competiţii atletice de profil din lume. Cei prezenţi vor avea ocazia să-i urmărească concurând pe pista modernă a Cluj Arena pe unii dintre cei mai titraţi atleţi români, precum Alina Rotaru (campioană universitară în 2017 la săritura în lungime), Andreea Panturoiu (campioană europeană U23 în 2017 la triplu salt) sau pe Andrei Gag (vicecampion mondial de sală la aruncarea greutăţii), care vor asigura un spectacol atletic de înaltă ţinută, alături de zeci de sportivi de top.

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României au o istorie extrem de bogată, de 62 de ediţii, scopul celei cu numărul 63 fiind şi acela de a deschide calea Grand Prix-urilor de atletism organizate în România. Competiţia din acest an va avea circa 20 de probe, dintre cele mai apreciate – 100 de metri, săritura în înălţime, triplusalt, aruncarea greutăţii, ştafeta, 5.000 de metri etc.

Informaţii suplimentare referitoare la program, bilete, condiţii de acces, pot fi obţinute accesând web-site-ul www.internationale.fra.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x