O nouă reprezentanţă Acibadem în România, la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În luna mai a avut loc deschiderea oficială a biroului Acibadem din Cluj-Napoca, inaugurat printr-un eveniment desfăşurat la Muzeul de Artă din oraş. Reprezentanţa oficială a grupului este un spaţiu menit să îi ajute pe clujenii cu probleme de sănătate să obţină tratamente de top în Turcia.

În prezenţa invitaţilor, printre care s-au numărat consulul onorific al Turciei, Vasile Vita, membri ai lumii medicale clujene şi reprezentanţi ai conducerii spitalului, Ilyas Benveniste, directorul de relaţii internaţionale, a prezentat, pe scurt, activitatea grupului Acibadem. Cu un număr de 5 milioane de pacienţi în 2017, grupul reuneşte, sub aceeaşi umbrelă, o universitate recunoscută internaţional, laboratoare performante (de anatomo-patologie, genetică şi celule stem), servicii de asistenţă mobilă (pre- şi post-spitalizare) şi servicii adiacente, precum management de proiect, catering sau curăţenie.

Pacienţii pot apela la oricare dintre centrele de excelenţă Acibadem: 11 centre oncologice
(chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 16 centre de cardiologie (cardiologie pediatrică, pentru adulţi şi chirurgie cardiacă), 13 centre pentru fertilizarea in vitro (infertilitate-IVF), 10 centre de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 9 centre pentru tratamentul coloanei vertebrale, 1 centru de medicină sportivă, acreditat de FIFA, şi 6 centre de chirurgie robotică – se numără toate printre centrele acreditate internaţional, datorită tehnologiei avansate din dotare şi a experienţei medicilor.

Într-o dezvoltare continuă, din 1991, grupul Acibadem a devenit una dintre instituţiile cele mai importante din Turcia, în domeniul serviciilor medicale private, iar din 2012 s-a extins la nivel global, în parteneriat cu IHH Healthcare Berhad, unul dintre cele mai mari grupuri din Orientul îndepărtat. Alcătuit din 21 de spitale şi 16 centre medicale, grupul Acibadem a devenit astfel parte din al doilea lanţ de servicii de sănătate din lume, sub auspiciile acordului cu IHH Healthcare Berhard. În Europa, grupul este prezent, cu spitale şi clinici, în Macedonia, Bulgaria şi Olanda. În plus, are birouri de informare şi puncte de lucru în peste 20 de ţări.

Punctul de lucru din Cluj-Napoca este al treilea din România, după birourile din Bucureşti şi Constanţa. Acesta funcţionează de câteva luni şi deja există pacienţi care s-au tratat cu succes la clinicile Acibadem. De asemenea, datorită centrului Acibadem de medicină sportivă, fotbalişti ai echipei locale, CFR Cluj, şi-au putut continua cariera, în ciuda accidentărilor grave. De asemenea, zborurile directe Cluj – Istanbul facilitează accesul rapid la servicii medicale performante. Pacienţii internaţionali, precum şi aparţinătorii acestora, beneficiază de o gamă largă de servicii medicale, care include atât consultaţii, proceduri de diagnostic, asigurare, convenţii pentru cazare şi călătorie sau servicii de traducere.

„Prin această deschidere oficială, dorim să venim mai aproape, atât de pacienţii din zona de nord-vest a României, cât şi de comunitatea medicală din Cluj-Napoca. În fond, cu toţii lucrăm înspre acelaşi obiectiv — sănătatea pacienţilor care ne calcă pragul”, a declarat Liliana Aldanmaz, directorul reprezentanţei locale Acıbadem.

Prin intermediul reprezentanţei din Cluj-Napoca (str. Regele Ferdinand, nr. 30), cei cu diverse probleme de sănătate pot primi evaluări ale dosarelor medicale sau pot solicita o a doua opinie medicală, prin sistemul de consultaţii la distanţă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of