Mai sunt câteva zile până la concertul Richie Kotzen din București

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mai sunt câteva zile până la concertul Richie Kotzen din București. Cei care-și doresc să asculte live ”You Can’t Save Me”, ”Fooled Again”, noua piesă ”Riot” și multe dintre cele mai cunoscute piese ale chitaristului american sunt așteptați în data de 3 iulie la Hard Rock Cafe din București.

O simplă privire aruncată discografiei și biografiei lui Richie Kotzen este suficientă pentru a spune despre acest muzician de nici 50 de ani că s-a născut cu chitara în mână. Printre numeroase albume solo, de o diversitate impresionantă, americanul și-a lăsat amprenta și asupra creației unora dintre trupele cu care a colaborat mai degrabă pe fugă. Conflictul cu membrii Poison – trupă care l-a făcut, conform propriilor declarații, să ”uite că este muzician” – nu schimbă cu nimic faptul că influența sa în calitate de compozitor este determinantă pe albumul ”Native Tongue”.

Importantă este și contribuția sa în Mr. Big, unde a avut sarcina deloc ușoară de a-l înlocui pe marele Paul Gilbert. Iar cel mai recent proiect, The Winery Dogs, alături de Mike Portnoy și Billy Sheehan, și-a demonstrat cu prisosință viabilitatea pe scena marilor festivaluri rock.Chitarist, solist vocal și compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a îmbinat în chip firesc cu jazz, blues și elemente de pop sau punk, în funcție de proiect.

Lista partenerilor săi muzicali, care merge de la Gene Simmons la Guthrie Govan și Glenn Hughes, este o mărturie în plus a capacității sale de a integra în propria interpretare cam tot ce a dat important acest gen muzical, de la începuturi până în prezent. Iar în concert, Richie Kotzen se dovedește făcut pentru scenă, un copil teribil rock and roll și o desfătare pentru urechi și suflete rebele.

Biletele la concertul Richie Kotzen pot fi achiziționte online pe www.AmBilet.ro la următoarele categorii:
● Acces general (Bilet fără loc la masă) – 59 lei;
● Last Minute (cu loc la masă, vizibilitate redusă) – 69 lei (potrivit pentru cei ce doresc să simtă atmosfera concertului din fața scenei (în picioare), dar să aibă o masă asigurată mai în spate unde să se poată retragă după terminarea show-ului);
● VIP (loc la masă în fața scenei) – sold out;
● Acces general (loc la masă) – sold out.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of