Lucrări de întreținere și reparații pe drumul județean DJ 161

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul județean DJ 161 Bonțida au demarat și se află în plină desfășurare lucrări de întrețineri și reparații, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările vizează un tronson cu o lungime de aproximativ cinci kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 12+100 și 17+000 și constau în plombări cu emulsie prin stropiri succesive și plombări cu mixtură asfaltică.

”Obiectivul nostru este acela de a asigura tuturor celor ce tranzitează drumul o circulație normală, în deplină siguranță. În același timp, Consiliul Județean dorește ca prin intermediul acestor lucrări să contribuie la asigurarea celor mai bune condiții pentru desfășurarea Festivalului Electric Castle care va avea loc în perioada 18 – 22 iulie la Castelul Banffy din Bonțida”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Forul administrativ județean a precizat faptul că, pentru a se asigura calitatea și, respectiv, caracterul conform al lucrărilor pe DJ 161, acestea se execută exclusiv în condiții meteorologice favorabile, respectarea parametrilor optimi fiind verificată în permanență de reprezentanții Consiliului Județean și de diriginții de șantier din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x