Cele patru noi imobile din Parcul Tetarom I, în patrimoniul judeţului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Imobilele construite în cadrul proiectului „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură” – Sediul de birouri, Sediul Administrativ, Hala de depozitare şi Hala de depozitare 2, vor intra în patrimoniul public al Judeţului Cluj.

● Potrivit proiectului, imobilul de birouri care va intra în patrimoniul public dispune de o clădire cu demisol, parter şi cinci etaje, având o suprafaţă utilă totală de aproximativ 3.463 de mp, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Sediul administrativ dispune de un regim de înălţime D+P+2E la P, suprafaţa utilă totală a construcţiei fiind de 1631,71 de mp.

Prima hală de depozitare dispune de un regim de înălţime parter, cu o suprafaţă construită la sol şi desfăşurată de cca. 2903 mp, suprafaţa utilă totală fiind de 2820,05 mp.

Cea de-a doua hală de depozitare, la fel ca prima, se desfăşoară doar la nivelul parterului, suprafaţa utilă a acesteia fiind de 1673,44 de mp.

„Vestea bună e că zestrea judeţului Cluj s-a îmbogăţit cu încă patru noi clădiri ultramoderne ce vor juca un rol esenţial în atragerea de noi investitori. Includerea lor în acest inventar e o etapă impusă de lege, necesară în vederea înscrierii în cartea funciară. Ulterior acestor paşi şi după obţinerea avizului ISU, clădirile vor fi predate către Tetarom iar aceasta le va da în exploatare, punându-le la dispoziţia agentilor economici interesaţi”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Conform forului administrativ judeţean, obiectivul general al proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”, implementat de Consiliul Judeţean Cluj, îl constituie creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor în zona metropolitană Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x