Asfaltare şi lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 161D

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul programului de lucrări pentru anul 2018 al forului administrativ judeţean, pe DJ 161D (DJ 172F) Nires – Unguraş – Valea Unguraşului, au demarat şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Proiectul vizează un sector de drum în lungime de peste 20.5 kilometri, cuprins între kilometrul 10+400 şi kilometrul 30+950, şi prevede executarea de lucrări constând în preluare de denivelări, plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, burduşiri, completare de acostamente, cosiri de vegetaţie şi tăieri de lăstăriş.

Pentru sectorul de drum de pe raza localităţii Nires, cuprins între poziţiile kilometrice 14+000 şi 18+000, Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că a alocat fondurile necesare şi pentru aşternerea de covor asfaltic. După ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri, recent, lucrările de asfaltare pe acest sector în lungime de 4 kilometri au demarat şi se derulează în ritm susţinut. În această fază, a fost deja asfaltat un sector în lungime de aproximativ 2 kilometri, pe ambele sensuri de circulaţie.

Pentru a se asigura conformitatea cu normativele în vigoare, calitatea lucrărilor este permanent verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of