Lucrări de marcaje rutiere, executate pe drumuri judeţene recent asfaltate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Drumuri judeţene recent asfaltate, sau pe care s-au executat diverse lucrări de întreţinere, au fost marcate corespunzător, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

● Pe toată lungimea drumului judeţean DJ 150A, situat între drumul naţional DN 15 şi Aeroportul militar din localitatea Luna, s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers şi de semnalizare a direcţiei de circulaţie pe un sector de drum în lungime de 2.6 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+600.

● Pe drumurile judeţene DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii, DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia şi DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, în urma finalizării lucrărilor de întreţinere şi asfaltare pe mai multe sectoare de drum, s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime însumată de aproximativ 8 kilometri.

● Pe o porţiune de drum situată pe drumul judeţean DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula lucrările de marcaje rutiere se vor finaliza după ce lucrările de investiţii ale Primăriei Fizeşu Gherlii care vizează reţeaua de canalizare vor fi terminate.

Forul administrativ judeţean a precizat că în perioada imediat următoare, în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, va continua execuţia de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judeţene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of