De interes

Un arhitect şi un jurist al OART vor avea program zilnic cu publicul, din nou, din luna septembrie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deschiderea către comunitate a Filialei Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România (OART) a continuat pe tot parcursul lunilor de vară, prin implementarea unui program zilnic cu publicul. Astfel, din mai până acum, la sediul OART (Cluj-Napoca, str. Eroilor nr. 22, ap. 10), dar şi în punctele de întâlnire stabilite pentru judeţele Bistriţa şi Sălaj, câte un jurist şi un arhitect al filialei au stat la dispoziţia publicului o oră pe zi.

Seria de consultări au continuat până la finalul acestei luni, după următorul program: de luni până joi, între orele 16:00 – 17:00. Luna august este dedicată concediilor, însă din septembrie se revine la acelaşi program.

„Pentru o mai bună comunicare din toate punctele de vedere, orice persoană interesată de activitatea OART şi a arhitecţilor în general, sau chiar un beneficiar interesat de un sfat din partea unui arhitect, poate sta de vorbă, aproape zilnic (de luni până joi), cu un membru al Consiliului Teritorial şi cu un jurist. Aceeaşi regulă se va aplica şi pentru judeţele Bistriţa şi Sălaj, unde vor exista puncte de întâlnire cu aceşti consilieri OART”, a precizat arh. Daniela Maier, preşedintele OART.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x