Peste 89.000 de participanţi în a doua zi la Untold 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 89.000 de oameni au petrecut în a doua zi la Untold 2018. Cel mai aşteptat artist al serii a fost dj-ul Kygo.

Artistul le-a oferit fanilor un show condimentat cu acorduri de pian, orchestră şi chiar cu prezenţa unui invitat surpriză pe scenă. Kygo a ajuns aseară pentru prima dată pe scena festivalului Untold.
„Scena este impresionantă iar marea de oameni care mă aşteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulţi artişti din jurul meu şi toţi îmi spuneau acelaşi lucru: Untold e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Aşa că mi-am dorit foarte mult să ajung aici şi mă bucur enorm că sunt aici.”, a declarat Kygo.

Pe scena principală a urcat aseară şi Jason Derulo, atât de aşteptat de fanii festivalului. Artistul american a fost prezent anul trecut la festivalul Neversea însă şi-a dorit să ajungă şi pe scena principală a festivalului Untold.
„Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă şi ne potrivim aici foarte bine, pentru că şi eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simţit şi în aceasta seară energia lor pozitivă şi pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat la finalul show-ului, Jason Derulo.

Un alt artist aşteptat de fanii festivalului a fost dj Tiesto.

A doua zi la Untold 2018 a continuat cu un artist deja cunoscut de fanii Untold, Don Diablo.
„România, te iubesc!” au fost primele cuvinte pe care artistul le-a rostit în momentul în care a urcat pe scenă.

Pe scena principală în a doua zi la Untold 2018 au urcat Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo şi KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 40 de artişti: Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep şi mulţi alţii.


Anul acesta, în premieră, PRO TV va transmite show-ul lui Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, dj-ul va ajunge în casele tuturor românilor care îşi doresc să simtă atmosfera de la festival. În 2017, celebrul DJ a mixat timp de 5.5 ore, fără nicio pauză.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x