Festivalul Awake debutează în 17 august pe Domeniul Teleki din Gorneşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul Awake, ajuns la cea de-a doua ediţie, debutează vineri, 17 august. În 2018, festivalul va avea loc timp de trei zile, pe domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş.

Awake este un festival care şi-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind în prima ediţie nu doar muzicieni din diferite colţuri ale lumii, ci şi actori, artişti plastici şi arhitecţi, oameni creativi, totul într-o atmosferă de relaxare asezonată cu party-uri pline de energie la ceas de seară. Set-up-ul festivalului a fost unul cu adevărat special, domeniul Teleki fiind amenajat cu mobilier şi elemente decorative special realizate pentru Awake, pornind de la conceptul artistic al festivalului, dar şi cu instalaţii de mari dimensiuni, unele dintre ele fiind create chiar în cadrul taberei Artdoor. Organizatorii au anunţat că ediţia din acest an va încerca să păstreze aceeaşi idee de comuniune artistică, dar promite să revină cu un set-up mai spectaculos, un program mai bogat şi activităţi dintre cele mai diverse pentru a oferi publicului o experienţă Awake şi mai intensă.

În weekendul 17 – 19 august, festivalul Awake reuneşte în inima Transilvaniei artişti internaţionali printre care Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson şi The Subways, dar şi trupe româneşti şi maghiare. În plus, Viţa de Vie va susţine în premieră un concert simfonic împreună cu Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureş.

Decoruri spectaculoase, opere de artă contemporană, zonă de sport, baruri şi restaurante, toate vor fi amenajate într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri dendrologice din ţară şi promit un răsfăţ al simţurilor.

Programul pe zile:

Vineri, 17 august

Main Stage: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna

Telekom Electronic Beats Stage: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter

Sâmbătă, 18 august

Main Stage: Viţa de Vie „În Corzi” împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpaţi cu invitaţi speciali Hanu’ cu Bragă, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce

Telekom Electronic Beats Stage: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeşan, Albin Kaczka, Addo

Duminică, 19 august

Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Şatra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour

Telekom Electronic Beats Stage: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN

Pe lângă seria concertelor programate pe cele două scene principale, festivalul Awake promite numeroase alte activităţi, oferind celor prezenti opţiuni pentru toate preferinţele. Domeniul Teleki devine gazda pentru una dintre cele mai frumoase experienţe de festival incluzând o bibliotecă în aer liber cu titluri alese de editura Litera, cinematograf în aer liber cu filme premiate anul acesta la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, platforma de discuţii Feed Your Mind, cu invitaţi din diverse domenii, şi expoziţia de instalaţii de mari dimensiuni Artdoor.

Biletele de o zi sunt disponibile pe awakefestival.ro şi eventim.ro la preţul de 99 lei. Abonamentele pentru cele trei zile rămân în vânzare la preţul de 199 de lei şi 225 lei cu camping inclus. De asemenea sunt disponibile la vânzare suplimentele de camping, în valoare de 35 de lei, ce oferă acces în zona de camping, doar însoţite de un abonament valid.

La intrare abonamentele vor avea preţul de 225 de lei, iar biletele de o zi vor costa 120 de lei.

Cei care vor să rememoreze primele zile din povestea Awake pot vedea mai multe fotografii şi poveşti despre cum s-a distrat publicul în primul weekend de festival pe pagina de facebook a festivalului: www.facebook.com/AwakeFestival.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x