A fost demarată asfaltarea drumului judeţean Căpuşu Mare – Râşca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

A fost demarată asfaltarea drumului judeţean Căpuşu MareRâşca, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. Lucrările de asfaltare vizează un sector de drum în lungime de 18.52 kilometri, cuprins între localitatea Căpuşu Mare, respectiv joncţiunea cu drumul naţional DN1 şi centrul localităţii Râşca.

„Acest drum judeţean reprezintă, probabil, una dintre cele mai pitoreşti rute alternative care pornesc din DN1 şi care converg spre o zonă montană extrem de apreciată de turişti – staţiunea Beliş-Fântânele. De asemenea, acest sector de drum este extrem de apreciat şi de iubitorii automobilismului, anual desfăşurându-se aici numeroase probe speciale din campionatul european de raliu”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

De asemenea, forul administrativ judeţean a precizat că începând cu luna iulie a acestui an, pe drumul judeţean DJ 103K Căpuşu Mare (DN1) – Agârbiciu – Dângău – Râşca, între kilometrul 9+435 şi kilometrul 27+955, au fost efectuate o serie de lucrări pregătitoare în vederea aşternerii covorului asfaltic, respectiv frezări, plombări, acostamente, desfundarea podeţelor, curăţarea şanţurilor şi a rigolelor etc.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Pe drumul județean DJ 103K Râșca – Beliș s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x