Siguranţa cetăţenilor este pusă tot mai des în pericol de autobuzele vechi ale CTP Cluj care circulă pe ruta Cluj-Napoca – Apahida – Câmpeneşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pasagerii care circulă pe ruta Cluj-Napoca – Apahida – Câmpeneşti cu autobuzele Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA (CTP Cluj) au avut parte în ultima perioadă de mai multe incidente care le-au pus în pericol siguranţa. Autobuzele vechi fie iau foc, fumegă sau li se opreşte tot sistemul electric, blocând uşile.

În ultima perioadă, incidentele în care sunt implicate autobuzele care circulă pe linia metropolitană M41, şi care pun în pericol siguranţa cetăţenilor, s-au înmulţit îngrijorător. Primul incident grav a avut loc marţi, 28 august. Autobuzul care a plecat din Cluj-Napoca la ora 22:35 a început să fumege atât în exterior cât şi în interior, când se afla în zona aeroportului. Două seri mai târziu, joi 30 august, un alt autobuz care a plecat din Cluj-Napoca la 22:35 a dat emoţii pasagerilor. După ce a oprit în prima staţie din localitatea Sânnicoara, toate sistemele s-au închis; uşile s-au blocat şi au rămas închise, iar luminile din interior s-au stins. După ce şoferul a reuşit să pornească din nou la drum, uşile duble din spate nu s-au mai deschis, pasagerii fiind nevoiţi să iasă doar pe uşa îngustă din faţă.

Acest tip de incident nu mai este o noutate pentru autobuzele CTP Cluj care circulă pe ruta M41. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt autobuz a început să fumege, în timpul zilei, după ce a oprit într-o staţie din Apahida.

Autobuzele vechi şi murdare, care scârţâie din toate încheieturile, au devenit în ultima vreme adevărate capcane pentru navetiştii care riscă, în cel mai bun caz, să fie intoxicaţi cu fum sau să rămână blocaţi în mijlocul de transport în comun.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ovidiu
ovidiu
2 years ago

același autobuze circulă și pe alte linii. Iar curățenia din autobuze nu ține de CTP. Și pasageri ar trebui educați.

trackback

[…] pe care femeile trebuie să le efectueze pentru a se asigura că viața nu le este pusă în pericol. Această analiză este nedureroasă și identifică, de timpuriu, celulele cu potențial malign […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x