Cel mai nou şi modern showroom de design interior şi exterior din Transilvania a fost inaugurat la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 300 de persoane au participat vineri, 7 septembrie, la inaugurarea celui mai nou şi modern showroom de design interior şi exterior din Transilvania, CAAB Home & Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. Spaţiul expoziţional de 1.500 mp (numai în interior) este situat pe Calea Turzii nr 287.

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentaţii artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenţi şi studenţi ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în faţa clădirii şi în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context şi în peisaj. Regia şi conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii „Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susţinute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violonişti ai generaţiei sale şi de tânărul şi talentatul pianist Andrei Mânzat.

La deschidere a participat şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ţinut să sublinieze importanţa unor investiţii de o asemenea amploare pentru oraş şi pentru regiune. La inaugurarea celui mai nou showroom au mai luat cuvântul şi reprezentanţi ai firmelor expozante, printre care: Maer Charme, Uniwood, Uniart, Berti Pavimenti Legno, Riva Casa, Boen, Ter Hiurne, Lebo, Valentino Parchet.

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale şi naţionale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanţa Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipreţioase în lastră şi placaj garantate la utilizarea între -20 şi +90 grade Celsius, rezistente la acţiunea sării, apei şi UV, cu grosimi minime de 0.7 cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux.

Este primul asemenea spaţiu expoziţional care pune la dispoziţia clienţilor săi „decision making meeting rooms”. „Am imaginat acest spaţiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spaţiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale şi tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic
în România nu doar din punct de vedere al suprafeţei oferite, cât mai ales în ceea ce priveşte calitatea spaţiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienţilor veniţi din toată ţara, de aceea
am şi creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ţi putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul
showroomului.

Un alt avantaj este faptul că specialiştii acestui showroom stau la dipoziţia clienţilor atât cu sfaturi şi consultanţă pentru selecţia materialelor, cât şi cu echipe pentru montaj şi asistenţă tehnică post montaj. 

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home & Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uşi de interior, şi acoperă o plajă economică şi calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, până la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x