Pe drumul judeţean 109C (DN 16) se desfăşoară lucrări de întreţinere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean 109C Cămăraşu (DN 16) – Hodaie – Geaca au demarat şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

Este vizat un sector de drum în lungime de peste 9 kilometri, de la kilometrul 39+200 (DN 16 – Cămăraşu) până la kilometrul 30+000 (Geaca). Lucrările de întreţinere constau în frezarea porţiunilor deteriorate din calea de rulare, plombări cu beton asfaltic şi burduşiri.

În cursul acestui an s-au executat lucrări de întreţinere pe mai multe sectoare situate pe acest drum judeţean, care are o lungime de aproape 38 de kilometri, a informat forul administrativ judeţean. În funcţie de starea de degradare a căii de rulare, lucrările de întreţinere care s-au executat au constat în aşternerea de covor asfaltic, plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, burduşiri, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, curăţarea albiilor de sub poduri şi reparaţii la trotuare cu asfalt turnat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x