Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri judeţene

În urma finalizării operaţiunilor de asfaltare, lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri judeţene, a anunţat forul administrativ judeţean.

Lungimea însumată a sectoarelor de drum pe care au fost executate lucrări de marcaje este de aproximativ 18 kilometri.

● Pe drumul judeţean 108C (DN 1) – Ardeova – Mănăstireni s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 28+050 până la kilometrul 36+050.

● Pe drumul judeţean DJ 103L Mănăstireni – Râşca au fost executate marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproximativ 5.5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 5+430.

● Acelaşi tip de marcaje s-au executat pe drumul judeţean DJ 103T Feleacu – pârtia de schi Feleacu, pe un sector de drum în lungime de aproximativ 2.5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 2+450.

Autorităţile au precizat că execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri judeţene, urmând să se desfăşoare exclusiv în condiţii meteorologice favorabile.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of