Lucrări de marcaje rutiere, în lungime de peste 13 kilometri, pe drumul judeţean 161B

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean 161B, pe tronsonul cuprins între localităţile Turda şi Ploscoş, au fost executate lucrări de marcaje rutiere, a informat Consiliul Judeţean Cluj.

Aceste lucrări s-au realizat în urma finalizării asfaltării derulate pe acest sector de drum. S-au executat, astfel, lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 13 kilometri, de la kilometrul 11+419 până la kilometrul 24+544.

Autorităţile precizează faptul că, recent, a fost asfaltat ultimul sector de drum care realizează continuitatea cu sectorul de drum asfaltat în cursul anului 2017. În acest fel, tronsonul cuprins între localităţile Turda şi Ploscoş este în prezent integral asfaltat.

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că în perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile acestui tip de lucrări, execuţia marcajelor rutiere va continua pe alte drumuri judeţene, ulterior finalizării lucrărilor de asfaltare aflate în derulare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x