De interesŞtiri

Curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri, la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” organizează un curs gratuit de antreprenoriat social pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani. „Provoacă viitorul: fii antreprenor!” va avea loc în perioada 15 octombrie – 16 noiembrie 2018, la American Corner Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Cursul gratuit de antreprenoriat social se va desfășura în limba română, prin două serii de cursuri a câte 20 de locuri fiecare:
● În intervalul 15 – 26 octombrie 2018 are loc seria I;
● În perioada 5 – 16 noiembrie 2018 urmează seria a II-a.
● Cursurile vor avea loc zilnic, de luni până vineri, între orele 16:00 – 19:00.

Înscrierile se fac până miercuri, 10 octombrie 2018, prin completarea formularului următor: https://goo.gl/NDJCeq. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0264-430323, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri în intervalul orar 08:00 – 16:00, iar joia de la 10:00 la 18:00, sau la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com.

Consiliul Judeţean Cluj, sub a cărui autoritate funcţionează Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, a precizat că inițiativa se află în al patrulea an de la demarare și urmărește dezvoltarea de abilități antreprenoriale la tineri cu vârsta între 14 și 20 de ani, cuprinși sau nu într-o formă de învățământ, prin familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului, al antreprenoriatului social și al managementului de proiect, precum și dezvoltarea creativității și a spiritului inovator. De asemenea, inițiativa vizează creșterea gradului de conștientizare a apartenenței la o comunitate și a gradului de implicare socială, cunoașterea mijloacelor de îmbunătățire a contactului cu comunitatea, identificarea problemelor comunității și oferirea de soluții pentru rezolvarea acestora.

Tinerii vor învăța cum să inițieze și să dezvolte o afacere și să se implice în viața comunității, cunoștințele teoretice fiind puse în practică prin realizarea și implementarea de proiecte. Participanții vor primi o diplomă la încheierea programului de instruire, în urma prezentării modului de implementare a proiectului elaborat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x