Film – Johnny English lovește din nou; Johnny English strikes again – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comedia făcută cu pasiune nu a rămas niciodată neremarcată. Dialogurile amuzante sau situaţiile comice, jucate cu talent, sunt adevărate doze de medicament pentru minţile prinse în preocupări anoste şi în rutina de zi cu zi. Unul dintre cei mai emblematici actori, britanicul Rowan Atkinson aka Mr. Bean, face de zeci de ani deja, spectacol de comedie, într-un stil aparte. Chiar dacă felul lui exagerat uneori, în scenete comice, nu prinde la toată lumea, nu acelaşi lucru se poate spune despre rolurile lui de pe marele ecran.

Versatilitatea britanică, combinată cu farmecul siguranţei de sine, a inegalabilului Rowan Atkinson, pot fi admirate într-o nouă realizare cinematografică. Alături de el mai apar: Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Charles Dance, Ben Miller, Adam James. Regia este semnată de David Kerr.

sursa video: youtube

Johnny English lovește din nou (Johnny English strikes again) este o comedie clasică plină de acţiune. Povestea este una intensă, presărată cu aventuri și întâmplări care mai de care mai amuzante. Realizatorii evidențiază în acest film personalitatea unuia dintre cei mai îndrăgiți spioni englezi. Farmecul special al personajului este scos în evidență de jocul actoricesc exagerat dar eficient și credibil al cunoscutului comic Rowan Atkinson.

Imaginea din Johnny English lovește din nou este de cea mai bună calitate. Nimic nu se poate reproșa stilului de filmare sau locațiilor alese pentru a fi redate pe marele ecran. Lumea prezentată este frumoasă și plină de farmec. Decorurile aduc aminte de vacanță sau crează dorința de a pleca din orașe înspre zone de agrement. Un alt aspect plăcut al filmului, din punct de vedere vizual şi nu numai, este îmbinarea dintre trecut şi prezent, umanitate și tehnologie, tradiţional şi inovator.

Muzica este de asemenea plăcută, bine aleasă și inserată perfect în momentele cheie. Începând de la efecte sonore care sporesc intensitatea unor faze până la scene în care muzica este element central, toate fac din filmul Johnny English lovește din nou un spectacol distractiv.

Acțiunea este o parte importantă a filmului și este, la fel ca toate celelalte elemente, bună. Foarte interesant de urmărit este și personajul principal, care are rolul de a duce la capăt o poveste care să prindă la public și care să și distreze. Pentru un film de comedie, acțiunea este excelentă, la fel cum pentru un film de acţiune, comedia este de cea mai bună calitate.

Cireașa de pe tort în toată această nebunie de peste o oră și jumătate este Rowan Atkinson. Chiar și pentru cei care nu sunt fani Mr. Bean, jocul lui din Johnny English lovește din nou este plăcut de urmărit. Exagerările atât de binecunoscute ale actorului sunt aici toate de bun augur. Toate momentele de comedie au fost duse până la limită, realizatorii reușind să păstreze filmul de acţiune interesant și comedia la cote maxime.

Johnny English lovește din nou este un film de acţiune bun şi o comedie excelentă, ce merită o vizită la cinema, eventual însoțiți de prieteni, pentru a spori distracția.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] distribuția filmului fac parte: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Eric Godon, Alexander […]

trackback

[…] ironie, profunzime și umor, artiștii Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari invită publicul bucureștean pe […]

trackback

[…] Din distribuția filmului fac parte: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza Gonzalez, […]