Concurs Național de Poezie „Octavian Goga”, deschis tuturor creatorilor de literatură din țară

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Concursul Național de Poezie „Octavian Goga”, dedicat omagierii operei și personalității unuia dintre cei mai valoroși poeți români, este deschis tuturor creatorilor de literatură din țară, indiferent dacă sunt membri ai unor asociații profesionale sau dacă au volume publicate sau nu.

În acest sens, toți cei interesați pot să expedieze până în data de 9 noiembrie, pe adresa: Direcția Județeană pentru Cultură Cluj, Piața Unirii nr. 1, C.P. 400433 Cluj-Napoca, tel/fax: 0264597616, textele, dactilografiate în două exemplare. Se vor expedia maximum 10 poezii, iar fiecare plic va purta mențiunea: Pentru concursul „Octavian Goga”. Textele trimise nu se înapoiază. Premianții ultimelor două ediții sunt rugați să nu trimită texte.

De asemenea, fiecare concurent va mai expedia alăturat și un C.V. conținând numele, prenumele, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mailul și un rezumat al activității literare.

La finalul concursului, instituția de cultură clujeană va acorda premii constând în materiale promoționale și publicații ale muzeului, festivitatea de premiere urmând a se desfășura la Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea în data de 25 noiembrie 2018.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0264/597616 – Direcția Județeană pentru Cultură Cluj, persoana de contact dl. Victor Cublesan, Director DJPCC.

Concursul este organizat de Muzeul Memorial „Octavian Goga” în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național și Uniunea Scriitorilor – Filiala Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of