Concert Gipsy Kings la Cluj-Napoca, în luna decembrie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Celebra formație Gipsy Kings, cu Paco Baliardo (co-fondatorul trupei), va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 5 decembrie 2018.

Gipsy Kings sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, „Volare” sau „Escucha me” și au dobândit un succes mondial la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume („Savor Flamenco”, în 2014), Gipsy Kings este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

sursa video: youtube

Paco Baliardo este co-fondator și membru Gipsy Kings, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii, învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gypsy Kings pentru prima dată în Cluj-Napoca, pe 5 decembrie 2018, la Sala Polivalentă.

Biletele sunt disponibile online pe bilete.ro și fizic din magazinele Inmedio & Germanos, la următoarele prețuri:

● Premium: 399 lei (include loc la masă, open bar & open buffet) – 40 bilete disponibile;
● VIP: 199 lei – 150 bilete disponibile;
● Categoria 1: 159 Lei – 300 bilete disponibile;
● Cateogria 2: 149 Lei – 250 bilete disponibile;
● Categoria 3: 119 Lei – 250 bilete disponibile;
● Categoria 4: 79 Lei – 300 bilete disponibile.

Accesul publicului se va face de la ora 18:30 iar spectacolul va începe la ora 20:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of