Bal cu strângere de fonduri și invitați speciali, la Zalău

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un bal cu strângere de fonduri pentru reabilitarea Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” din Bădăcin va avea loc vineri, 23 noiembrie, la Zalău.

Organizatorii au promis o seară de bal specială, cu invitați de marcă și un program pentru toate gusturile. Celebra interpretă de muzică populară Sava Negrean Brudașcu va susține un recital extraordinar.

Unul dintre prezentatorii evenimentului este actorul de origine sălăjeană Alin Panc, care, chiar în această perioadă, se pregătește să îl interpreteze pe Iuliu Maniu într-un film. Acestuia i se va alătura Anca Dinu, jurnalist și președintele unui club de caritate din Cluj. Ei îi vor prezenta pe artiștii ce vor asigura un show de excepție pe parcursul a mai bine de trei ore.

Deschiderea oficială va fi făcută de grupul de dans Feeling Dance, din Oradea, participanți la numeroase concursuri de dans naționale și internaționale.

Atmosfera va fi apoi întreținută de Caffe Concert, un grup instrumental condus de profesorul Ionuț Dârjan și de grupul vocal Anatholis.

DJ Tică va completa la bal paleta muzicală pe tot parcursul serii.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotary din Zalău. Intrarea la bal se face contra sumei de 300 de lei de persoană, pentru persoanele fizice. Pentru persoanele juridice au fost create pachete de 1.500, 3.000 sau 4.500 de lei.

”Animaţi de dorinţa de a menţine mereu vie flacăra spirituală a neamului pe care îl slujesc prin misiunea asumată, membrii Clubului Rotary ridică un arc peste timp, adresându-vă chemarea de a vă alătura acţiunii de strângere de fonduri în vederea reabilitării casei memoriale a sălăjeanului înscris în paginile istoriei drept corifeul Marii Uniri, Iuliu Maniu”, spune Gavril Iepure, președintele Rotary Zalău.

Organizatorii au anunțat că întreaga sumă rezultată din taxa de intrare la bal va fi direcționată către reabilitarea și punerea în valoare a Casei Memoriale Maniu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x