Moromeții 2 a fost văzut până în prezent de aproape 120.000 de spectatori din toată țara

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Moromeții 2 a reușit să aducă în sălile de cinema din toată țara, în prima săptămână de la lansare, aproape 120.000 de spectatori.

La o săptămână de la lansare, Moromeții 2 continuă să fie cel mai popular film românesc din ultimele două decenii. În cel de-al doilea weekend, peste 26.000 de spectatori au urmărit filmul în cinematografele din toată țara, numărul total al celor care au văzut pelicula până acum ajungând la 118.410.

Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie și a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori în sălile din peste 50 de orașe, devenind cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani.

În clasamentul box office-ului românesc al weekend-ului 23 – 25 noiembrie, Moromeții 2 se află pe poziția a 6-a, cu încasări de 298.384 de lei, fiind devansat doar de cele 3 premiere de weekend – The Grinch, Creed II și Widows și la mică diferență de spectatori de filmul de aventuri Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald, respectiv popularul biopic Bohemian Rhapsody.

Cei care încă nu au avut șansa de a vedea cel mai așteptat film românesc al anului o pot face în continuare, în peste 80 de cinematografe din toată țara.

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horațiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paștina). Anii 1945 – 1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Moromeții 2 este o producție Libra Film, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Studioului de Creație al Ministerului Culturii, în colaborare cu TVR și HBO România.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x