20.000 de euro s-au strâns în urma balului caritabil de la Zalău, pentru reabilitarea Casei Memoriale “Iuliu Maniu”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

20.000 de euro, pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Casei Memoriale “Iuliu Maniu” din Bădăcin, județul Sălaj

Fondurile au fost adunate din donații și în urma unui bal caritabil.

Suma de 20.000 de euro, adunată în urma Balului Clubului Rotary din Zalău, va fi direcționată pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Casei Memoriale “Iuliu Maniu” din Bădăcin, județul Sălaj. Inițiatorii proiectului au anunțat că fondurile au fost strânse atât înainte de bal, în conturile special deschise în acest scop, cât și în timpul acestuia, de la participanți și sponsori.

250 de persoane au participat la balul caritabil din Zalău.

250 de persoane au participat vineri seara, 23 noiembrie 2018, la Balul Rotary Zalău. Atmosfera a fost întreținută de invitații speciali, care au făcut un adevărat spectacol: interpreta de muzică populară Sava Negrean Brudașcu, grupul vocal Anatholis, grupul instrumental condus de profesorul Ionuț Dârjan, trupa de dans Feeling Dance Oradea și DJ Tică.

Scopul declarat al evenimentului a fost ca, în An Centenar, membrii clubului să pună umărul la dispoziția acestui proiect ambițios.

Organizatorii au transmis că scopul evenimentului a fost ca în An Centenar, membrii clubului să pună umărul la dispoziția acestui proiect ambițios, important pentru identitatea națională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din județul Sălaj. “Aș vrea să aduc mulțumiri tuturor celor 57 de firme care au sponsorizat acest proiect, cât și tuturor persoanelor fizice care au fost prezente la acest eveniment de suflet și pentru suflet. Rămân la convingerea că numai împreună putem face lucruri mărețe pentru generațiile următoare”, a spus Gavril Iepure, președinte Rotary Zalău.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of