EvenimenteŞtiri

Street FOOD Festival Christmas Goodies revine în 2018 în Piaţa Muzeului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Între 7 și 16 decembrie, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, va avea loc Street FOOD Festival Christmas Goodies ediţia 2018. 

Clujenii vor putea găsi aici cele mai delicioase preparate culinare și cele mai aromate băuturi, care să-i încălzească în serile de iarnă.

Moș Crăciun aduce la Street FOOD Festival Christmas Goodies peste 12 food trucks cu preparate dintre cele mai gustoase. Vor fi preparate cu specific asiatic, mexican, sandwich cu ciolan afumat și varză de la Stradale, confit de mangaliță de la Cimbru, pulled pork de la Meat Busters, supă de ardei copți de la Supă După și lista continuă.

Moșului îi place şi vinul. Astfel, la Street FOOD Festival Christmas Goodies, va putea fi savurat cel mai aromat vin fiert de la Rewine, în cele mai simpatice căni, care, surpriză, pot fi luate acasă.

Și ce merge cel mai bine cu un vin fiert dacă nu o muzică bună? Moșul va scoate din tolbă, special pentru clujeni, colinde, funk și jazz, desigur, live.

La Gift Boutique-ul cu lucrușoare handmade vor fi de găsit daruri prețioase făcute cu grijă și drag de mâinile iscusite alte artizanilor din România. Ca în fiecare an, echipa Why Not Us va îndeplini dorințele copiilor de la Centrul de zi Something New și ale unor familii nevoiașe din localitatea Meteș, județul Alba. Astfel, în cadrul campaniei Passport for a Dream, poate oricinw să se înscrie la îndeplinit dorințe, pe site-ul http://why-not.us.

Așadar, între 7 și 16 decembrie, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, it’s the most wonderful wine of the year atunci când All I want for Christmas is you FOOD.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x